Den siste måneden

Hei alle sammen!

Nå er det altfor, altfor lenge siden sist, så her kommer en solid oppdatering med masse bilder.

Vel, det er enormt masse som har skjedd siden forrige gang jeg skrev noe her inne. Først av alt må jeg vise dere noen bilder fra høstferien min! Først tok Heltberg, organisasjonen jeg drar med, med seg alle studentene de har i York på en liten høstferietur! Vi besøkte blant annet Goathland hvor Aidensfield er spilt inn, En gammel borg, Whitby- en utrolig søt og koselig havneby, EDINBURGH, the Holy Island, slottet hvor deler av Harry Potter- filmene er spilt inn og sikkert noe mer som jeg ikke kommer på akkurat nå. Alt sammen var veldig morsomt, spesielt Edinburgh! FOR en fin by! Dit skal jeg definitivt tilbake :)

 Goathland:Kjenner dere igjen stasjonen fra Harry Potter?? :DWhitby:
<3
Edinburgh:


Harry Potter- slottet:Holy Island:


 
Øya heter Holy Island fordi det var via den øya kristendommen kom til Storbritannia. Veldig fint sted!

Etter at jeg hadde vært med Heltberg på disse stedene, dro jeg hjem til Norge resten av ferien. Det var fantastisk godt å se familie og venner igjen!! Det morsomste av alt var egentlig å se igjen Theo.
Åh, som jeg hadde savnet deg. Gleder meg stort til å se deg igjen om tre uker, lille gutt :)
 Forrige helg hadde jeg besøk av beste Ingeborg og Jarran! Vi hadde det supergøy og fant på masse sprell. Neida. De gikk berserk i butikkene, mens jeg diltet etter uten å kjøpe en eneste ting. Det er hardt å bo hjemmefra skal jeg si dere, når man plutselig må betale for alle kjedelige, men nødvendige ting selv, heheh... Da blir det ikke mye penger igjen til shopping skal jeg si dere.... ;)
Uansett, jeg koste meg skikkelig med å ha dem på besøk- håper dere kommer tilbake før jeg drar hjem for godt!!

Vi dro på en restaurant hvor de tilfeldigvis solgte voss- vann! Det måtte jo så klart dokumenteres!

 Ellers kan jeg meddele at jeg har byttet vertsfamilie. Jeg kjenner ikke den nye familien veldig godt enda, men de virker superhyggelige! Charlotte, en tysk utvekslingselev som går i musikklassen min, bor her også, og det er veldig hyggelig. Jeg er utrolig takknemlig for at jeg fikk bytte familie, og jeg er sikker på at jeg kommer til å få det kjempefint her. :)

I dag er det allerede andre desember!! Jeg ELSKER virkelig jula, og i år kommer den til å bli ekstra spesiell for meg. Etter at jeg flyttet hit til England, har jeg virkelig innsett hvor mye familien, vennene mine og andre bekjente betyr for meg. Dere skal vite at jeg savner dere alle sammen!!!
Det kribler i magen når jeg tenker på at det kun er 18 dager til jeg sitter på flyet på vei hjem og til jeg ser alle jeg er glad i igjen. jeg kan ikke vente med å komme hjem og feire jul med min gode familie, det skal bli så fint!!

Håper alt står bra til der hjemme!!

- Helena xx 

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Mitt navn er Helena, og jeg er utvekslingsstudent året 2013/2014. Jeg skal til York i England, og kommer til å skrive om hverdagen min her.hits